De Droomstarters Academy

Upgrade je professionele skillset

 • Ontwikkel je eigen kernwaarden

  Als je weet wat je belangrijk vindt in dit leven, dan kun je gemakkelijker kiezen voor een werkgever en loopbaan die bij jouw kernwaarden passen. Normen en waarden zijn een belangrijke voorwaarde om je gelukkig te voelen in een (zakelijke) omgeving. Ontdek wat voor leven jij wilt leiden. Ontwikkel Persoonlijk Leiderschap.

  01
 • Werken als een pro

  Een netwerk helpt om een leukere en beter passende baan te vinden. Je wilt niet wachten tot na je studie om een goed profiel en netwerk op te bouwen. Deze online training leert je netwerken, een succesvol LinkedIn profiel op te zetten, een overtuigend CV te schrijven en het meeste uit jezelf te halen.

  02
 • Work, life & study balance

  Hoe houd je de balans tussen studeren, werken, presteren en ook nog wat lol trappen? Hoe pas je goed op jezelf? Burn-out achtige verschijnselen worden steeds vaker en jonger gesignaleerd. Leer nu, tijdens je studie al, de signalen te herkennen maar vooral voor te zijn.

  03

Droomstarters is voor mij een omgeving om me verder te ontwikkelen. Ik heb meer mogelijkheden dan ik dacht. Ik kan ook veel meer betekenen voor een opdrachtgever dan ik wist, ondanks mijn gebrek aan ervaring. En ik voel me hierdoor zelfverzekerder. De sky lijkt de limit!

 • Wendy
 • Studente Technische Bestuurskunde, Hogeschool Rotterdam